Get Adobe Flash player

Sponsorer

 

IMG 3274  Ejd.interessentskabet
  Rugårdsvej 15
  v/Hans Thorhauge

 

 

MK El logo

 

 

KFK logo 

 

 

Autoglas logo

 

General-
forsamling 2019

Søndag den 31/3 kl. 14.00

Læs dagsorden her

  

Gavekort


Den ultimative gaveidé

Gavekort

Læs mere her

 

 

Brudevals/
Polterabend

Vi arrangerer både polterabend og undervisning i brudevals. Ring og hør nærmere.

 brudevals

Instruktører 2018/2019

 

 
JaneR

Instruktør i: Børnedans/MGP, Vild med dans/MGP og Sportsdans 

Jane startede med at danse som 2 årig. Som barn og ung var hun selv elitedanser og valgte i en helt tidlig alder, at dedikere sit liv til undervisningen.

Jane har mere end 30 års erfaring inden for danseundervisning. Jane er dansk mester i alt 13 gange og har danset professionel i 7 år.

Jane er både en del af Dansk Sportsdanserforbund og De Danske Danseskoler, ligesom hun har medvirket på Team Danmark samlinger. Jane er en anerkendt dommer og træner i både ind- og udland.

Jane er specialiseret i at udvikle dansere efter aldersrelaterede træningsprincipper. Jane har trænet utallige børnepar op fra bunden og gjort dem til danmarksmestre, blandt andre Bjørn Bitch og Tania Kehlet.

Med sin pædagogiske grunduddannelse formår hun at tale i øjenhøjde til børnene og samtidig lære dem grundprincipperne. Jane er altid positiv og har en humoristisk tilgang til undervisningen. Hun forstår at se på den enkelte og stille skarpt ind på éns behov, uanset om det er på begynder- eller eliteniveau.

Camilla S.2

Instruktør i: HitFit og Pardans

Camilla har danset sportsdans siden hun var 8 år gammel. Derudover har Camilla danset ballet, hiphop m.v på balletskolen i Holstebro.

Er uddannet i 2013/2014 som certificeret HitFit-Dance® instruktør, som er en ”høj intensitets-motion", der kombinerer dans med cardiotræning.

Camilla har arbejdet som instruktør for børn og voksne i forskellige dansegenre. Camilla er altid glad og positiv og har en naturlig pædagogisk tilgang til undervisningen. 

Camilla K.2

Instruktør i: MGP/Showdance og Dans for børn og unge med særlige behov.

Camilla har danset siden hun var 3 år i OASK, både pardans, showdans og hiphop. Showdans og hiphop blev i en periode på ca. 6 år danset på konkurrenceplan.

Camilla elsker at være omgivet af børn og barnlige sjæle i alle aldre. Camilla er altid glad og smilende.

 Christian K.1

Instruktør i: Pardans

Beskrivelse er på vej

GitteRiding

Gitte Riding

Instruktør: i Pardans

Gitte startede med at danse som 3 årig. Har været aktiv danser i ca. 20 år, heraf en stor del som sportsdanser. Er tidligere dansk og nordisk mester. Har mere end 20 års erfaring med at undervise i dans. Har stor erfaring med at undervise voksne pardansere lige fra begyndere til meget øvede.

Gitte har altid elsket at danse, hvilket også smitter af på hendes undervisning, som foregår i en kompetent og hyggelig atomsfære. Gitte sikrer med sin store tålmodighed at alle kan følge med. Gitte lægger stor vægt på det sociale samvær.

Heidi.1

Instruktør i: Dans og sjov med mor/far og Askepop

Beskrivelse på vej

 

 Hung.1

Instruktør i: Breakdance

Hung har danset og er uddannet i streetmekka i København. Herudover træner Hung powermove - en blanding af olympisk gymnastik og breakdance.

IdaA

Instruktør i: FysioPilates

Ida er uddannet fysioterapeut og har også en læreruddannelse. Har desuden uddannet sig til fitnessinstruktør og personlig træner. Ida er certificeret instruktør i fysiopilates, aerobic, zumba, femininfitness og TRX.

Ida har mange års erfaring med undervisning i bevægelse og brænder i dag mest for fysiopilates. I fysiopilates arbejder Ida meget med bevægelighed i leddene og med stabiliteten særligt omkring rygsøjlen. Ida lægger vægt på åndedrættet og kropsbevidstheden. Det er vigtigt for Ida at skabe større bevidsthed om kroppens og sjælens sammenhæng og arbejder med harmoni og balance i kroppen og afslutter derfor altid timen med en let afspænding. I undervisningen bruger Ida forskellige redskaber, som små bolde, elastikker, lette håndvægte, massagebolde og foamroller

 Katrine

Instruktør i: Børnedans/MGP, MGP/Showdance og Vild med dans for voksne. 

Katrine har danset sportsdans siden hun var 3 år gammel.

Er tidligere dansk mester i både standard, latin og 10-dans og har repræsenteret Danmark ved EM og VM i både junior og ynglinge. Derudover har Katrine både danset disko, hip hop og showdans og har også været danmarksmester i disse kategorier.

Katrine har undervist i både børnedans, pardans og showdans de seneste mange år. 

KennethRiding 

Kenneth Riding

Instruktør i: Pardans

Kenneth startede med at danse som 3 årig. Har været aktiv danser i ca. 20 år, heraf en stor del som sportsdanser. Er tidligere dansk og nordisk mester.
Har mere end 20 års erfaring med at undervise i dans. Har stor erfaring med at undervise voksne pardansere lige fra begyndere til meget øvede.

Nanna 

Instruktør i: Show-/Streetdance, HipHop, Salsation, Choreology og Bodywork

Siden Nanna var 6 år har hun danset showdance, hiphop og stort set alle genre herunder.

Nanna har siden hun var 17 år undervist både børn og voksne showhold og de seneste år også Salsation.

Nanna fungerer som Master Trainer for programmet SALSATION®. Ved siden af sin passion for dans og fitness, driver hun til daglig en livsstilsvirksomhed med fokus på det hele menneske, sundhed og livskvalitet.

Rady

Instruktør: i Zumba

Rady er uddannet Zumba (R) Fitness instruktør fra 2012. Har instruktøruddannelsen Basis i holdtræning fra 2015, og er også uddannet Fitness instruktør fra 2016. Rady har undervist i Zumba i 5 år. Hun har en stor passion for ZUMBA - et program, hvor både krop, sind og sjæl trænes, mens vi holder et party

 Sarah H

Instruktør i: sportsdans

Sarah har danset siden hun var 7 år. Er tidligere dansk mester i standarddans og 10-dans og har repræsenteret Danmark ved VM for juniorer.

Har mange års erfaring med undervisning i både børnedans, pardans og sportsdans.

Sarahs erfaring og glæde ved dansen viderebringer hun på en positiv og inspirerende måde til sine elever. Sarah arbejder ud fra aldersrelaterede træningsprincipper.

 

 SimonRiding

Simon Riding

Instruktør i: sportsdans

Simon har danset siden har var 3 år. Er tidligere flere gange dansk mester i standarddans og 10-dans og har repræsenteret Danmark ved VM for junior II og Ynglinge.

Har undervist i flere år i bl.a. pardans, rock'n roll og sportsdans 

 TinaB

Instruktør i: Crossdance

Tina har danset sportsdans i teenageårene.

Tina har mange års erfaring med undervisning:

  • Er certificeret Zumbainstruktør siden 2010 og har undervist i Zumba i 5 år.
  • Er certificeret Piloxinginstruktør i 2012.
  • Er certificeret Crossdanceinstruktør i 2014 og har undervist i dette lige siden.
  • Er Junglesportsinstruktør i 2015 og undervist ligesiden
  • Har også undervist i gymnastik i 20 år.
 
 TinaR

Instruktør i: Pardans

Tina har danset mange forskellige former for dans fra hun var 4 år, bla. børnedans, showdance, hip-hop, rock'n'roll og standard & latinamerikansk. Tina har undervist i både showdance og pardans i sammenlagt ca. 15 år 

 Winnie.1

Instruktør i: Familie Groove og Groove Unge/voksne 


Passioneret danser. Winnie har danset siden hun var helt lille og som i hendes voksenliv er blevet til mere alternativ dans, eks. de 5 rytmer.
Winnie er uddannet og underviser i Groove for børn og voksne og blev grebet af denne danseform allerførste gang hun prøvede det. Udover dans, arbejder Winnie som pædagogmedhjælper. Erfaringer fra jobbet bruger hun i sin undervisning på børneholdene.