Get Adobe Flash player

Sponsorer

 

IMG 3274  Ejd.interessentskabet
  Rugårdsvej 15
  v/Hans Thorhauge

 

 

MK El logo

 

 

KFK logo 

 

 

Autoglas logo

 

 

Foetex

 

Gavekort


Den ultimative gaveidé

Gavekort

Læs mere her

 

 

Brudevals/
Polterabend

Vi arrangerer både polterabend og undervisning i brudevals. Ring og hør nærmere.

 brudevals

SALSATION OG CHOREOLOGY

 

Salsation

Salsation

Navnet Salsation – er skabt udfra et mix af ordene: SALSA og SENSATION. SALSA, ikke som stilarten, men fra det spanske ord, som betyder 'sovs', derved et mix af forskellige rytmer, kulturer og en blanding af functional training, lyrical expression og musicality – den måde koreografierne er bygget op og vi både følger og føler musikken. SENSATION, den følelse der bliver skabt med musikken, dansen og hele blandingen der udgør Salsation. The whole experience!

Salsation er inspireret af forskellige kulturer, danse (stilarter) og fitness programmer og lægger stor vægt på musikalitet og 'spillet' mellem instruktør og deltagere.
Den bedste beskrivelse af Salsation kommer af at prøve det, the whole experience! Creator af Salsation: Alejandro Angulo. Alejandro rejser verden rundt for at både udbyde og udbrede programmet.
Instruktør og Danmarks Master Trainer Nanna Jelbert, har timer hver tirsdag og torsdag i OSF/OASK og glæder sig til et Salsational år med jer!
Hold øje med kommende workshops. Det er hér forståelsen af programmet sker, så der kan gives fuld gas til timerne og Masterclasses.
ALLE kan være med!
"We all have a rhythm – our heartbeat".
"We dont teach choreography, we teach feeling." "Knowing is not enough, you must apply."
Share the love for dance.

 

Tirsdag kl. 09.30 - 10.30 - Salsation senior - Hold 210 - instruktør Nanna Jelbert

Tirsdag kl. 17.00 - 18.00 - Hold 211 - instruktør Nanna Jelbert

Torsdag kl. 09.30 - 10.30 - Salsation senior - Hold 410 - instruktør Nanna Jelbert

Torsdag kl. 17.30 - 18.30 - Hold 412 - instruktør Nanna Jelbert

 

Choreology

Har du nogensinde brugt timer på at se nogle af dine yndlings musikvideoer? Har du nogensinde tænkt på hvor sjovt det kunne føles at bevæge sig ligesom dansestjernerne? Her har du chancen, her er programmet til dig! CHOREOLOGY by Salsation® tager kunsten at undervise commercial street dance til et helt nyt niveau! Lær nogle af de trin du har set på en sjov, 'easy to follow' måde gennem den rette undervisning og lette måder at bygge koreografien op. Gå hjem efter en time og føl dig som en sand danse stjerne. Ingen danse erfaring er påkrævet. Med andre ord, har du en krop, kan du være med! CHOREOLOGY by Salsation® er en koreografi opbygning dance class undervist på en revolutionerende måde til lyden af pop, urban og hip hop musik.

Tirsdag kl. 18.00 - 19.00 - Hold 222 - instruktør Nanna Jelbert

Torsdag kl. 18.30 - 19.30 - Hold 440 - instruktør Nanna Jelbert

 

 

Tilmelding ikke nødvendig

Pris 10 gange kr. 350,-  (kan også benyttes til HITFIT, Crossdance, Zumba, FysioPilates)