Argentinsk Tango

ARGENTINSK TANGO - For tilmelding kontakt os på tlf. 21751907

Argentinsk Tango er en improviseret dans, der udfordrer kroppen og den måde man kommunikerer med et andet menneske på. Gennem dansen kan man udtrykke mange forskellige tilstande. Det er poesi, der skabes herren og damen til en fantastisk og udtryksfuld musik. På dette hold vil du blive introduceret til den argentinske tango på en nem, sjov og enkel måde, hvor du vil blive vist og undervist i både i elementære grundlæggende trin og teknikker fra dansen, samt spændende trin i forskellige små serier.

På dette hold vil du opleve en hyggelig, sensuel og varm atmosfære og interaktion mellem dig og din partner og resten af holdet, skabt af den lækre argentinske musik.

Nyt program klar 1. august 2022

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171