​Sofie Flindt-Christensen

Instruktør i:

Sofie elsker at danse og har i mange år medvirket som danser i musicals rundt om i landet. Derudover har hun beskæftiget sig med stilarter som jazz, showdance, contemporary, hiphop og breakdance. Sofie igennem sit ophold på Gerlev Idrætshøjskole fået mange erfaringer med sig i bagagen. Her har hun bl.a. været i Berlin for at danse og blive undervist af anerkendte koreografer fra hele verden.  Sofie elsker at være omgivet af børn og ønsker at give sin egen danseglæde videre til sine elever.​

Se nyheder

Kommende Arrangementer og kalender
13-03-2023
Klubben arrangerer i løbet af sæsonen forskellige arrangementer bl.a. 31/3-23 Sodavandsdiskotek. 21/4-23 Teen Dance Night. 29/4-23 Opvisningsfest Klik på læs mere her for at se oversigt over alle planlagte arrangementer og indbydelser.
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171