Tole "Tola" Hovman Elley

Instruktør i:

Tola har danset Argentinsk tango siden 2001 og har desuden erfaring med Flamingo, Afrikansk stammedans, Folkedans, Salsa og Moderne dans.

Tola kan beskrives som en følende og legende danser, der lægger vægt på at det skal være sjovt og rart at danse. Tola undersøgere legende musikken til finde en stemnning i dansen og et samspil med sin partner.

I undervisningen vægter han det at have et trygt fundament og en forståelse for tangoens "liv" højere end, store figurer og "showdans".

"Det er vigtigt at vide, hvad man danser, hvilke figurer og bevægelser, der er muligt at bruge, hvad end der sker på dansegulvet og hvor musikken er på vej hen. Men det er vigtigere, at den man danser med har en god, rar og sjov oplevelse. Det opnår man bedst ved, at få dem til at slappe af og stole på, at de bliver ført trygt og godt gennem dansen"

Se nyheder

Audition til showdans elitehold
21-05-2023
Vi søger dansere til vores fire showdans elitehold hos OSF/OASK-dans til sæson 23/24!
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171