​OM OS

​OSF/OASK Dans er en forening  og er en sammenlægning af to sportsdanserforeninger (Odense Sportsdanserforening og Odense Amatør Sportsdanser Klub), som har rod tilbage til starten af 70’erne. Klubben har siden udviklet sig til at være Odenses største og mest markante forening inden for dansesporten.

OSF/OASK Dans drives af en frivillig bestyrelse, som vælges på en generalforsamling.

Foreningens formål er at virke for og udbrede dansesporten for derved at samle alle med interesse for forskellige dansegenre. Vi tilbyder en bred vifte af danseformer for alle aldre og niveauer. Vi har hold for børn, unge og voksne - lige fra 2 år til 99 år fra nybegyndere til meget øvede.

Vi har et stærkt instruktørteam, bestående af tidligere elitesportsdansere og andre uddannede og passionerede instruktører indenfor forskellige stilarter.

Vil du gerne ud at konkurrere med din dans, kan du gå på et af vores konkurrencehold.

Se nyheder

Sæson 2024/25
16-07-2024
Program for sæson 2024/25 er klar 1. august
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171