PRISER OG VILKÅR

OSF/OASK's undervisningshold strækker sig som udgangspunkt over 8 rater med start i uge 35 til og med uge 19.

Indmeldelse sker på hjemmesiden, hvor man udfylder det elektroniske tilmeldingsskema. Vær opmærksom på, at det på alle børnehold skal være barnets  navn og fødselsdato, der skal oplyses.

En lektion er på 45, 60 eller 90 minutter.

Ved indmeldelse udenfor sæsonstart gælder det, at der opkræves kontingent for hele den rate, hvori man er startet (uanset startdato).
Det er muligt at få en prøvetime. Denne er gratis, hvis man ikke ønsker at fortsætte og ellers indgår den efterfølgende i kontingentet.

Hvis man efter prøvetimen ikke ønsker at fortsætte, skal der straks herefter sendes en mail til mail@osf-dans.dk, og ellers træder de almindelige udmeldelsesregler i kraft.

Udmeldelse skal ske skriftligt til udgangen af en rate + 30 dage. Udmeldelse skal ske skriftligt på følgende mail adresse: mail@osf-dans.dk

Priserne kan ses ud for de enkelte hold. Ved deltagelse på flere hold ydes 20% i rabat på de efterfølgende hold.

Betaler du for en hel sæson på én gang opnås ligeledes rabat. Se pris under de enkelte hold. Betalt kontingent refunderes ikke ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Opkrævning:

Al vores undervisning opkræves i rater pr. den 1. i måneden. Den første rate i forbindelse med tilmelding opkræves via mail (husk evt. at kigge i spammail). Efterfølgende rater opkræves via Betalingsservice (obligatorisk), som automatisk oprettes ved tilmelding. Ved for sen betaling kan der opkræves et rykkergebyr.

Hvis du ønsker at betale for en hel sæson på én gang og opnå rabat, indbetales det årlige beløb, som fremgår af holdbeskrivelserne i stedet for ratebeløbet på den fremsendte opkrævning.

Modtager du ikke din opkrævning, kan opkrævninger altid ses her i slutningen af måneden - klik her

Kontingentopkrævning stopper automatisk ved sæsonafslutning.

Klippekort:

Klippekort købes i klubben og kan anvendes til HitFit, Salsation, Crossdance, FysioPilates og Choreology. Ubrugte klip/klippekort refunderes ikke. 

Se nyheder

Sommer Dance Camp
11-06-2024
Så er vi klar med SOMMER DANCE CAMP 2024 i uge 27 (1. - 5. juli 2024)
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171