Tilmelding

​Indmeldelse sker på hjemmesiden, hvor man udfylder det elektroniske tilmeldingsskema. Vær opmærksom på, at det på alle børnehold skal være barnets navn og fødselsdato, der skal oplyses.

Ved indmeldelse udenfor sæsonstart gælder det, at der opkræves kontingent for hele den rate, hvori man er startet (uanset startdato).
Det er muligt at få en prøvetime. Denne er gratis, hvis man ikke ønsker at fortsætte og ellers indgår den efterfølgende i kontingentet.

Hvis man efter prøvetimen ikke ønsker at fortsætte, skal der straks herefter sendes en mail til mail@osf-dans.dk, og ellers træder de almindelige udmeldelsesregler i kraft.

Udmeldelse skal ske skriftligt til udgangen af en rate + 30 dage. Udmeldelse skal ske skriftligt på følgende mail adresse: mail@osf-dans.dk

Priserne kan ses ud for de enkelte hold. Ved deltagelse på flere hold ydes 20% i rabat på de efterfølgende hold.

Betaler du for en hel sæson på én gang opnås ligeledes rabat. Se pris under de enkelte hold. Betalt kontingent refunderes ikke ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

​​

Tilmeld dig her

Du tilmelder dig sådan her:

  • Vælg det hold du/I eller dit barn vil tilmeldes. Dit barn skal tilmeldes på egen profil/medlemsnr. og det er barnets navn og fødselsdato, som skal oplyses. Har du flere børn, der skal tilmeldes, skal de tilmeldes på hver sin profil/medlemsnr.
  • Hvis I tidligere har været tilmeldt undervisning, så tryk "Jeg er allerede medlem" ellers tryk "Jeg er ikke medlem" og følg vejledningen med udfyldelse af info og tryk tilmeld
  • Har du glemt dit kodeord, kan du forneden under "Glemt kodeord" få tilsendt et nyt
  • Hvis du vil gå på flere hold skal du tilmelde dig på samme profil og et hold ad gangen.

    Tilmelding til flere hold skal ske via tilmelding på egen medlemsprofil under feltet ”Jeg er allerede medlem”.

    Du skal altså IKKE oprette dig flere gange. Flerholdsrabat fratrækkes automatisk.

  • HUSK at slutte af med at logge ud.

Du modtager en mail pr. hold du er tilmeldt samt en mail med opkrævning af første rate, som skal betales manuelt. Efterfølgende rater opkræves automatisk via Betalingsservice (obligatorisk). Husk evt. at kigge i spammails. Vilkår fremgår af bekræftelsesmailen eller kan ses her

Se nyheder

Opvisning 2024
02-03-2024
Årets store opvisningsfest afholdes i Paaruphallen søndag den 28. april 2024 kl. 14.00 til ca. kl. 18.00
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171