Tilmelding til forårsdans 2022

Tilmeld dig her

Du tilmelder dig sådan her:

  • Vælg det hold du/I eller dit barn vil tilmeldes. Dit barn skal tilmeldes på egen profil/medlemsnr. og det er barnets navn og fødselsdato, som skal oplyses.
  • Hvis I tidligere har været tilmeldt undervisning, så tryk "Jeg er allerede medlem" ellers tryk "Jeg er ikke medlem" og følg vejledningen med udfyldelse af info og tryk tilmeld
  • Har du glemt dit kodeord, kan du forneden under "Glemt kodeord" få tilsendt et nyt
  • Hvis du vil gå på flere hold skal du tilmelde dig et hold af gangen.

    Tilmelding til flere hold skal ske via tilmelding på egen medlemsprofil under feltet ”Jeg er allerede medlem”.

    Du skal altså IKKE oprette dig flere gange. Flerholdsrabat fratrækkes automatisk.

  • Slut med at logge ud.

Du modtager en mail pr. hold du er tilmeldt samt en mail med opkrævning af første rate, som skal betales manuelt. Efterfølgende rater opkræves automatisk via Betalingsservice (obligatorisk). Husk evt. at kigge i spammails. Vilkår fremgår af bekræftelsesmailen eller kan ses her

Se nyheder

✨Showdance elite/konkurrence audition✨
02-05-2022
SKAL DU MED? ELLER KENDER DU EN, DER KUNNE VÆRE INTRESSERET I AT DANSE OG FÅ EN MASSE FEDE OPLEVELSER!👯 Fredag d. 17 juni fra kl. 17.00 afholder vi audition til vores showdance elitehold 22/23.
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171