Gitte Riding

Instruktør i:

Gitte startede med at danse som 3 årig. Har været aktiv danser i ca. 20 år, heraf en stor del som sportsdanser. Er tidligere dansk og nordisk mester. Har mere end 20 års erfaring med at undervise i dans. Har stor erfaring med at undervise voksne pardansere lige fra begyndere til meget øvede.

Gitte har altid elsket at danse, hvilket også smitter af på hendes undervisning, som foregår i en kompetent og hyggelig atomsfære. Gitte sikrer med sin store tålmodighed at alle kan følge med. Gitte lægger stor vægt på det sociale samvær.

Se nyheder

Kommende Arrangementer og kalender
13-03-2023
Klubben arrangerer i løbet af sæsonen forskellige arrangementer Klik på læs mere her for at se oversigt over alle planlagte arrangementer og indbydelser.
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171