Program 2022/23

Vi har fornøjelsen at kunne præsentere programmet til en ny og spændende dansesæson i Fyns største danseforening. Sæsonen starter mandag den 29 . august 2022 (Crossdance dog den 17. august).

Vi glæder os til at kunne præsentere en bred vifte af aktiviteter. 


Som noget nyt i år kan vi præsentere Musical og Performance for børn, Argentinsk Tango, Showhold Rising stars og Vild med danshold for begyndere.


Vi arbejder løbende på at kunne tilbyde nye aktiviteter, så hold hele tiden øje med vores hjemmeside og facebookside.

Se hele holdplanen her - holdplan

Det er også her du kan tilmelde dig. Er du i tvivl om, hvilket hold der passer til dig, tilbyder vi en gratis prøvetime.

Da der er stor søgning til mange hold, og der på nogle hold er maksimum deltagerantal, kan vi kun opfordre til, at I tilmelder jer hurtigst muligt for at være sikker på en plads på det ønskede hold.

Rabat ved deltagelse på flere hold samt ved betaling af hel sæson Læs mere under priser og vilkår.


Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores 4 dejlige sale samt hyggelige cafe, hvor man kan nyde en kop kaffe m.m. Gratis parkering i tilknytning til vores lokaler.


OSF/OASK er centralt beliggende i Odense - tæt ved banegård og letbane.

Se nyheder

Kommende Arrangementer og kalender
13-03-2023
Klubben arrangerer i løbet af sæsonen forskellige arrangementer bl.a. 31/3-23 Sodavandsdiskotek. 21/4-23 Teen Dance Night. 29/4-23 Opvisningsfest Klik på læs mere her for at se oversigt over alle planlagte arrangementer og indbydelser.
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171