Anne-Cathrine Albæk​

Instruktør i:

Anne-Cathrine har danset siden hun var 8 år gammel og har danset sig igennem mange forskellige stilarter som moderne, standard/latin samt showdance. Alt sammen har været på konkurrence niveau. Med i rygsækken har Anne-Cathrine også to danseuddannelser, henholdvis Stepz i København og Let's Dance i Århus. I 2021 førte Anne-Cathrine sit hold til en sejre ved Danmarks Mesterskabet i Showdance.

Til dagligt læser Anne-Cathrine til Pædagogisk Assistent i Odense, samt koreograferer/spiller med på de Fynske teaterscener.

Anne-Cathrine brænder for at nå ind til hver enkelte elev, gøre dem til dygtige dansere, men vigtigst af alt, skabe danseglæde. 

Se nyheder

✨Showdance elite/konkurrence audition✨
02-05-2022
SKAL DU MED? ELLER KENDER DU EN, DER KUNNE VÆRE INTRESSERET I AT DANSE OG FÅ EN MASSE FEDE OPLEVELSER!👯 Fredag d. 17 juni fra kl. 17.00 afholder vi audition til vores showdance elitehold 22/23.
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171