Helena Dong

Instruktør i:

Helena har oprindeligt en baggrund i gymnastikverdenen, hvor hun i mange år har dyrket spring- og rytmegymnastik på højt plan. For 16 år siden skiftede hun gymnastikken ud med dans, og har siden skabt sig et fundament som både danser, underviser og koreograf.
Helena har medvirket i musicals hos flere af de store fynske friluftsscener og koreograferet mange forskellige typer forestillinger/shows rundt om i landet, både i amatør- og professionelle sammenhænge.
Hun har bl.a. stået for hæsblæsende koreografier til det lokale Elite Teater i 7 år, medvirket i revyer, cabareter og i Cirkus Trapeze og sideløbende etableret en professionel dansetrup kaldet Foxy Ladies, som hun både leder og koreograferer til, men hvor hun også selv danser med.

Foxy Ladies optræder i hele landet og har samarbejdet med store danske kunstnere og internationale artister.
De har bl.a. vundet guldknappen i Danmark har Talent, medvirket i Copenhagen Pride og Danish Rainbow Awards med Tinus De Schunard, optrådt i TV2 Charlies Revy Galla, ved Silkeborg Ildfest Regatta og i Den Internationale Nat-Cabaret ved Århus Festuge.
Man kan læse meget mere om Foxy Ladies på www.foxyladies.dk

Foto af Søren Mandela Nilsson

Se nyheder

Sæson 2024/25
16-07-2024
Program for sæson 2024/25 er klar 1. august
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171