Performance og High Heels, Foxy Ladies

PERFORMANCE DANCE & HIGH HEELS

Inden for dansens verden findes mange forskellige genrer som fx. moderne, jazz, ballet og hip hop....Fælles for dem alle er, at det handler om at performe.

Dette hold er for dig, der ønsker at lære om grundlæggende danseteknik og udtryk. Evt. med henblik på auditions til musicals eller fremtidig optagelse på fx Musicalakademiet i Fredericia. På dette hold lærer vi også at danse i høje hæle.

På PERFORMANCE DANCE/HIGH HEELS vil vi starte med at varme grundigt op gennem sekvenser af styrke, smidighed, floorwork samt grundlæggende teknisk træning. Dette er nødvendigt for at oparbejde den styrke og kropsforståelse der kræves, for at kunne bevæge sig rundt i showdansens univers. Herefter vil vi arbejde med koreografier og udtryksformer inden for forskellige dansegenrer, så man kan oparbejde sin alsidighed. Vi vil ligeledes øve catwalk, poseringer, holdning, teknik og lækker koreografi på høje hæle. Vi skal hygge, grine, svede og danse, alt imens vi udvikler vores forførende moves og gør klar til at blive dansegulvets midtpunkt.

Højhælede sko medbringes. Gerne en variant der støtter anklen, som fx en støvle eller sko med stropper. Ingen kilehæle.

Henvender sig til ambitiøse drenge/piger/mænd eller kvinder, der ønsker at rykke deres eget niveau, hvad enten man er begynder eller øvet. Min. 15 år.

Nyt program klar 1. august 2022

FOXY LADIES​

Foxy Ladies er en alsidig og powerfyldt dansetrup, der opfører danseshows indenfor mange forskellig genrer og temaer. Deltagelse på dette hold kræver optagelse via audition, som afholdes løbende.

Læs mere her

Mandag kl. 18.30 - 21.00
Onsdag kl. 17.00-19.30

Koreograf Helena Dong

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171