Ida Agerbæk

Instruktør i:

Ida er uddannet fysioterapeut og har også en læreruddannelse. Har desuden uddannet sig til fitnessinstruktør og personlig træner. Ida er certificeret instruktør i fysiopilates, aerobic, zumba, femininfitness og TRX.

Ida har mange års erfaring med undervisning i bevægelse og brænder i dag mest for fysiopilates. I fysiopilates arbejder Ida meget med bevægelighed i leddene og med stabiliteten særligt omkring rygsøjlen. Ida lægger vægt på åndedrættet og kropsbevidstheden. Det er vigtigt for Ida at skabe større bevidsthed om kroppens og sjælens sammenhæng og arbejder med harmoni og balance i kroppen og afslutter derfor altid timen med en let afspænding. I undervisningen bruger Ida forskellige redskaber, som små bolde, elastikker, lette håndvægte, massagebolde og foamroller.

Se nyheder

Opvisning 2024
02-03-2024
Årets store opvisningsfest afholdes i Paaruphallen søndag den 28. april 2024 kl. 14.00 til ca. kl. 18.00
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171