Børnedans/MGP/Rytmik​ - sommerprogram

DANS OG SJOV MED MOR, FAR ELLER BEDSTE FRA 2 ÅR

Et sjovt og hyggeligt dansehold for de yngste i alderen 2-3 år.
Her introduceres børnene til dansen sammen med en eller begge forældre/bedsteforældre.

En rigtig hyggelig time og en rigtig god måde at lave noget aktivt sammen med sit barn/barnebarn. Der danses til de populære børnemelodier fra bl.a. MGP og Ramasjang. Der arbejdes med barnets motorik og koordination gennem små danseserier. Vi kommer igennem en masse børnelege/danse og bliver desuden introduceret for nogle af de traditionelle børnedanse og sanglege, som feks. fingerpolka.

Piger og drenge fra 2 år
Torsdag den 11. maj - 8. juni (begge inkl. - dog ikke 18. maj)

kl. 16.30 - 17.15
​Hold 420 - instruktører Heidi Bruusgaard Madsen og Cecilie Bruusgaard Madsen

Pris kr. 235,-

BØRNEDANS / MGP / RYTMIK 3-5 år

Denne time er en energifyldt dansetime for alle børn i alderen 3-5 år. Børnene vil lære små danse koreografier, til de bedste MGP og Ramasjang sange samt andre kendte hits, som de kender fra deres hverdag. Der vil arbejdes med børnenes motorik, koordination, balance samtidig med de får motion. Undervisningen foregår på et højt pædagogisk niveau, hvor børnene har det sjovt. Vi lover en sjov time med både dans, leg og højt humør.​

Piger og drenge 3-5 år
Onsdag den 10. - 31. maj (begge inkl.)

kl. 16.30-17.15
​Hold 310 - instruktør Ida Cordua Sørensen/Naia Mikkelsen og hjælpeinstruktør Liv Ahlmann-Petersen

Pris kr. 235,-

ASKEPOP

For dig, der elsker at danse. Her får du bevæget hele kroppen og lærer en masse sjove danse. Her danser vi bl.a. til populære børnemelodier fra MGP, Ramasjang samt traditionelle børnedanse. Der arbejdes med barnets motorik, koordination og balance samt musikforståelse gennem små danseserier. Undervisningen foregår på et højt pædagogisk niveau, hvor børnene har det sjovt.

Piger og drenge 4-6 år

Torsdag den 11. maj - 8. juni (begge inkl. - dog ikke 18. maj)

kl. 17.15 - 18.00

​Hold 421 - instruktører Heidi Bruusgaard Madsen og Cecilie Bruusgaard Madsen

Pris kr. 235,-

BØRNEDANS / MGP / RYTMIK fra 5 år

Denne time er en energifyldt dansetime for alle børn i alderen fra 5 år. Børnene vil lære små danse koreografier, til de bedste MGP og Ramasjang sange samt andre kendte hits, som de kender fra deres hverdag. Der vil arbejdes med børnenes motorik, koordination, balance samtidig med de får motion. Undervisningen foregår på et højt pædagogisk niveau, hvor børnene har det sjovt. Vi lover en sjov time med både dans, leg og højt humør.​

Piger og drenge fra 5 år (skal være fyldt 5 år)
Tirsdag den 9. maj - 30. maj (begge inkl.)
​kl. 16.30-17.15
​Hold 230 - instruktør Jane Møller Ringgaard og hjælpeinstruktør Celine Demant

Pris kr. 235,-

SHOWDANCE/MGP 5-8 år

Holdet for dig der elsker at danse til de nyeste og sejeste hits fra bl.a. MGP og kendte popsange. Her får du bevæget hele kroppen og lærer en masse sjove danse. Undervisningen foregår på et højt pædagogisk niveau, hvor der arbejdes med motorik, koordination og musikforståelse gennem små danseserier samtidig med, at vi skal have det sjovt sammen.

Piger og drenge 5-8 år

Mandag den 8. maj - 5. juni (begge inkl. - dog ikke 29. maj)
​Kl.
17.15-18.00
​Hold 131 - instruktør Anne-Cathrine Albæk

Pris kr. 235,-

MGP/SHOWDANCE 5-8 år

Elsker du at danse? Elsker du god musik? Og elsker du at have det sjovt? Så er dette hold lige noget for dig! Både drenge og piger i alderen 5-8 år er velkommen. Vi fyrer den af til bl.a. MGP og Ramasjang musik! Du vil på dette hold føle dig som en MGP stjerne, når vi lære fede og simple koreografier, arbejder med motorik, koordination og musikforståelse til sange du kender.

Vi griner, hygger og holder den vildeste dansefest!

Piger og drenge 5-8 år

Onsdag den 10. - 31. maj (begge inkl.)
​Kl.
17.15-18.00
​Hold 311 - instruktør Ida Cordua Sørensen /Naia Mikkelsen og hjælpeinstruktør Liv Ahlmann-Petersen

Pris kr. 235,-

SHOWDANCE/MGP 6-9 år

Elsker du at danse? Elsker du god musik? Og elsker du at have det sjovt? Så er dette hold lige noget for dig! Både drenge og piger i alderen 6-9 år er velkommen. Vi fyrer den af til bl.a. MGP og Ramasjang musik! Du vil på dette hold føle dig som en MGP stjerne, når vi lære fede og simple koreografier, arbejder med motorik, koordination og musikforståelse til sange du kender.

Vi griner, hygger og holder den vildeste dansefest!

Piger og drenge 6-9 år

Torsdag den 11. maj - 8. juni (begge inkl. - dog ikke 18. maj)

Kl. 17.00-17.45
​Hold 440 - instruktør Ida Cordua Sørensen og Naia Mikkelsen

Pris kr. 235,-

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171