Børnedans/MGP/Rytmik​ - sommerprogram

DANSEMIX FRA 5 ÅR
Denne time er en energifyldt dansetime for alle børn fra 5 år. Børnene vil lærer små danse koreografier, til de bedste MGP og Ramasjang sange samt andre kendte hits, som de kender fra deres hverdag. Derudover stifter vi bekendtskab med standard/latin. Der vil arbejdes med børnenes motorik, koordination, balance samtidig med de får motion. Undervisningen foregår på et højt pædagogisk niveau, hvor børnene har det sjovt. Vi lover en sjov time med både dans, leg og højt humør.

Piger og drenge fra 5 år (skal være fyldt 5 år)
Tirsdag 7. - 28. maj (begge inkl.) kl. 16.30-17.15
​Hold 230 - instruktører Jane Møller Ringgaard og Celine Demant

Pris kr. 235,- pr. rate

SHOWDANCE/MGP 6-9 år

Elsker du at danse? Elsker du god musik? Og elsker du at have det sjovt? Så er dette hold lige noget for dig! Både drenge og piger i alderen 6-9 år er velkommen. Vi fyrer den af til bl.a. MGP og Ramasjang musik! Du vil på dette hold føle dig som en MGP stjerne, når vi lære fede og simple koreografier, arbejder med motorik, koordination og musikforståelse til sange du kender.

Vi griner, hygger og holder den vildeste dansefest!

Piger og drenge 6-9 år

Torsdag den 16. maj - 6. juni (begge inkl.)

Kl. 17.00-17.55
​Hold 440 - instruktør Ida Cordua Sørensen og Naia Seierup Mikkelsen

Pris kr. 270,-

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171