Jane Møller Ringgaard

Instruktør i:

Jane startede med at danse som 2 årig. Som barn og ung var hun selv elitedanser og valgte i en helt tidlig alder, at dedikere sit liv til undervisningen. Jane har mere end 30 års erfaring inden for danseundervisning. Jane er dansk mester i alt 13 gange og har danset professionel i 7 år.

Jane er både en del af Dansk Sportsdanserforbund og De Danske Danseskoler, ligesom hun har medvirket på Team Danmark samlinger. Jane er en anerkendt dommer og træner i både ind- og udland.

Jane er specialiseret i at udvikle dansere efter aldersrelaterede træningsprincipper. Jane har trænet utallige børnepar op fra bunden og gjort dem til danmarksmestre, blandt andre Bjørn Bitch og Tania Kehlet.

Med sin pædagogiske grunduddannelse formår hun at tale i øjenhøjde til børnene og samtidig lære dem grundprincipperne. Jane er altid positiv og har en humoristisk tilgang til undervisningen. Hun forstår at se på den enkelte og stille skarpt ind på éns behov, uanset om det er på begynder- eller eliteniveau.​

Se nyheder

Opvisning 2024
02-03-2024
Årets store opvisningsfest afholdes i Paaruphallen søndag den 28. april 2024 kl. 14.00 til ca. kl. 18.00
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171