Musical & Performance og Foxy Ladies

MUSICAL & PERFORMANCE 8-11 ÅR

På Musical og Performance for de yngste arbejder vi med, hvordan vi kan blive bedre til at udtrykke os gennem dansen. Dans skal være sjovt, så ud over at gennemgå en masse fede koreografier indenfor musical, showdance og girly style, skal vi lave en masse lege og øvelser, som vi kan bruge, når vi danser.

Piger og drenge 8-11 år

Onsdag kl. 16.45-17.30

Hold 321 - instruktører Ida Jylling og Nadja Cheblaoui

Pris kr. 235,-

Ring for tilmelding

MUSICAL & PERFORMANCE 12 -16 ÅR

På Musical og Performance for de ældste arbejder vi med udtryk og detaljer. Vi laver svedig opvarmning, en masse øvelser over gulv og gennemgår lækre koreografier både inden for musical, showdance og girly style. På dette hold skal vi danse til en masse kendte numre indenfor alle tre genre og blive bedre til det, vi allerede er gode til; nemlig at danse og udtrykke os gennem dansen

Piger og drenge 12-16 år

Mandag kl. 17.15-18.10

Hold 121 - instruktører Ida Jylling og Nadja Cheblaoui

Pris kr. 270,-

Ring for tilmelding

FOXY LADIES​

Foxy Ladies er en alsidig og powerfyldt dansetrup, der opfører danseshows indenfor mange forskellig genrer og temaer. Deltagelse på dette hold kræver optagelse via audition, som afholdes løbende.

Læs mere her

Mandag kl. 18.30 - 20.30

Onsdag kl. 17.30-19.30

Koreograf Helena Dong

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171