Opvisning 2024

Opvisningsfest søndag den 28. april 2024

Årets store opvisningsfest afholdes i Paaruphallen søndag den 28. april 2024 kl. 14.00 til ca. kl. 18.00.

Opvisningsfesten er en hyggelig eftermiddag med opvisninger af alle hold. Vi starter eftermiddagen med fælles indmarch for alle hold præcis kl. 14.00. Der vil i løbet af programmet være overraskelser og fællesdans for alle børnene, ligesom vi afslutter dagen med en fælles indmarch med en lille ting til børnene.

I må meget gerne tilkendegive overfor jeres instruktør, om I/jeres børn deltager i opvisningen af hensyn til den videre planlægning. Hvis I har spørgsmål om jeres opvisning, er I velkommen til at tage fat i jeres instruktør.

Billetsalget starter søndag den 24. marts 2024 kl. 11.00-13.00 i klubben. Erfaringsmæssigt bliver bordpladserne hurtigt udsolgt, hvorfor det kan anbefales at møde op denne dag. Billetter kan efterfølgende købes i klubben til og med torsdag den 25. april samt ved indgangen på dagen.
Er du forhindret i at møde op fysisk den 24. marts, kan der fra denne dag sendes en mail til mail@osf-dans.dk med bestilling af bordpladser. Disse vil blive ekspederet efter at billetsalget slutter kl. 13.00 i den rækkefølge de modtages.
Vi opfordrer til, at billetter købes på forhånd, da vi bliver mange mennesker, og der derfor kan opstå lang kø ved indgangen.

Deltagere i opvisningen skal også købe billet.

Vi håber at se jer alle til denne festlige dag.

Sidste undervisningsgang er i uge 18 (29. april - 5. maj). Herefter starter vi forårsdans. Nærmere program vil blive fremsendt.Se nyheder

Kalender - vigtige datoer og begiveheder
13-03-2023
Her finder du en kalender/oversigt over vigtige datoer og begivenheder
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171