Miriam Hovman Elley

Instruktør i:

Miriam er uddannet Cand.Mag. i dansevidenskab og har danset Argentinsk tango siden 1996. Hun har undervist i dans og danseteori siden 2000.

Miriam lægger vægt på at danseren bliver holistisk i sin erfaring og tilgang med dansen, og kender til både teorien såvel som den praktiske udøvelse af dansen. Miriam gør en dyd i at det tekniske aspekt af den argentinske tango skal forståes med hele kroppen og stil/teknik bliver gennemgået i dybden. Improvisation bliver brugt som et redskab i undervisningen, således at du vil føle dig sikker og klar til at begå dig på en milonga!

Det skal også være en dejlig, social og hyggelig oplevelse at danse den argentinske tango.

Se nyheder

Kommende Arrangementer og kalender
01-09-2022
Klubben arrangerer i løbet af sæsonen forskellige arrangementer, bl.a. Klik på læs mere her for at se oversigt over alle planlagte arrangementer og indbydelser.
Læs mere her

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171