​Show elitehold

Drømmer du om at optræde på store scener, deltage i konkurrencer, blive en del af et stærkt fællesskab, samt få en masse fede oplevelser? 

Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser af gå på mod.

Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling. Du vil på disse hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.

Det kræver optagelse via audition at gå på "Team Orbit", "Unity" og "Generation".

Showdance Rising Stars er åben for alle.

Læs mere om holdene herunder.

BØRN ELITE – TEAM ORBIT​ - 8-12 år

Team Orbit er vores børneelitehold, som i løbet af sæsonen deltager i et hav af danse konkurrencer. Stilarten der danses er showdance. Børnene trænes i alt fra teknik, smidighed og styrketræning til udstråling, selvsikkerhed og performance.​

På dette hold vægter vi det sociale fællesskab rigtig højt, da vi tror på at eleverne udvikler sig bedst i trygge, positive og støttende rammer. 

OBS! Det kræver optagelse for at gå på dette hold – det er altså IKKE muligt at deltage eller booke prøvetimer på holdet, medmindre man er blevet optaget via vores audition, som vi afholder en gang årligt. Din tilmelding er derfor ikke gældende før, den er godkendt af instruktør, og du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.


Onsdag kl. 16.30 - 17.55 og Fredag kl. 17.00-19.00
​Hold 330 - instruktør Anne-Cathrine Albæk

Tilmelding kræver godkendelse og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse

JUNIOR ELITE – UNITY - 13-17 år

Ønsker du at danse på højt plan og deltage i fede konkurrencer? Så er Unity måske noget for dig! Unity er ét af vores elitehold i showdance, hvilket betyder, at de i løbet af sæsonen konkurrerer i de største danse konkurrencer rundt i Danmark.

Vores dansere er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige.​

For at gå på holdet kræver det , at du har masser af power, gåpåmod samt at du er en super stærk performer! Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

OBS! Det kræver optagelse for at gå på dette hold – det er altså IKKE muligt at deltage eller booke prøvetimer på holdet, medmindre man er blevet optaget via vores audition, som vi en gang årligt. Din tilmelding er derfor ikke gældende før, den er godkendt af instruktør, og du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.


Onsdag kl. 18.00 - 19.25 og Fredag kl. 17.00-19.00
​Hold 331 - instruktør Anne-Cathrine Albæk

​Tilmelding kræver godkendelse og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse

VOKSEN ELITE – GENERATION​ - 18-24 år

Drømmer du om at optræde på store scener samt at konkurrere i nogle af de største danse konkurrencer i Danmark, så er dette hold lige noget for dig!

Vores dansere er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige.​

For at gå på holdet kræver det, at du har masser af power, gåpåmod samt at du er en super stærk performer! Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

OBS! Det kræver optagelse for at gå på dette hold – det er altså IKKE muligt at deltage eller booke prøvetimer på holdet, medmindre man er blevet optaget via vores audition, som vi  en gang årligt. Din tilmelding er derfor ikke gældende før, den er godkendt af instruktør, og du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.

Onsdag kl. 19.30 - 20.55 og Fredag kl. 17.00-19.00

Hold 332 - instruktør Anne-Cathrine Albæk

Tilmelding kræver godkendelse og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse

Ring til os i dag!

Vi modtager ikke SMS'er

Send os en e-mail:
mail@osf-dans.dk 

instagram  fb

Besøg vores webshop

OSF/OASK Dans har indgået samarbejde med Sport & Profil om klub-/træningstøj til gode priser. OSF/OASK’s klubtøj er for alle medlemmer i OSF/OASK Dans. Klubtøjet består af forskellige CRAFT produkter og CLIQUE Hoodies. Klubtøjet er påtrykt klublogo på ryggen og på venstre lår, ligesom det er muligt at få påtrykt navn. Se udvalg og pakketilbud på denne webshop.

Besøg webshop

Her finder du os

VORES SPONSORER​

OSF/OASK Dans

​​CVR: 20185171